Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: PlayerUnknown's Battlegrounds je nejdůležitější hra roku 2017

Stovka lidí seskočí nad opuštěným ostrovem, přežít může jen jeden. Takto jednoduchá premise stačila největšímu hernímu hitu roku 2017 k tomu, aby prodal přes 20 milionů kopií. Přečtěte si recenzi nejvýraznějšího zástupce žánru battle royale.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

L68u13k44á61š 39N25o42v43o65t95n95ý 6646327958278

Upřímně nechápu tu popularitu, ta hra prostě nemá na to aby byla nějak dlouhodobě populární. Dělá si z lidí beta testery a ještě si za to nechá od lidí platit. Optimalizace je pro vývojáře sprosté slovo (počet snímků za vteřinu je na Xbox one X k smíchu). Myslím že promarnili svou šanci když měli rok náskok a za ten rok se vlastně nic nestalo. Nyní už na PS4 vystrkuje růžky Frontnite, který je nejen zdarma ale má i aspekt stavení, což je úplně další level a jenom čekám než do toho praští nějaký velký vydavatel typu EA či Ubisoft (který má k tomu hodně blízko díky svým hrám s otevřeným světem).

+3/−2
25.12.2017 17:42

T86r85u67n79g 88D57u25o13n96g 73T86h94a92n93h 5578455934827

Nechcete někdo dát hru? Mohli bychom dát BonusWeb squad ;)

0/0
24.12.2017 22:16

P51e88t53r 26L47u23h48a86n 5207565219847

Nebyl bych proti, nicméně čas budu mít až 28.12.

0/0
24.12.2017 23:55

T15r41u42n21g 65D68u15o49n78g 80T45h17a27n73h 5528565614537

Oh, prominte ze to delší dobu trvalo. Mate už čas? ;-)

0/0
30.12.2017 18:58

A18n79d92r66e58j 18N32i93k91o20l44a94j 1735736246527

Hra nie je o tom, aby ste pozerali stream. Ak to niekto robi je to jeho vec no je to stale hra, da sa to hrat. Ma problemy to je jasne a nie je ich malo. No je to stale velky priekopnik v tomto zanri. Btw nie je to na styl Hunger Games, ale na styl filmu Battle Royal.

0/0
24.12.2017 17:45

M56i48c80h54a16l 46T88o81m96á46n56e21k 9147809546

a puvodni myslenka je Hunger games je asi jaka? kopie battle royal s omackou okolo

0/0
24.12.2017 17:52

D41a74n75i77e86l 67P88a63v13l25í95k 2684856248860

Nevím, jestli se mi to jenom zdá, ale po releasu jsou servery naprosto nepoužitelný. Stále se opakující lagy, které mě vrací na místo, kde jsem byl před vteřinou, protože server z nějakého důvodu nestíhá. Přitom v early accessu jsem takové problémy neměl. Nehraju to nějak často, většinou se mi ani nikoho nepodaří zabít. Nejsem v tom vůbec dobrej. Ale s kamarády je to docela fajn zábava.

+1/0
24.12.2017 15:46

T97r94u78n60g 46D27u57o43n16g 78T23h11a69n50h 5488845724547

To proto, že teďka jsou svátky, lidi mají volno a vyšla nová mapa. Holt když se vám najednou připojí 20mega lidí najednou...:). Doporučuju hrát na NA serverech. Ty se mi zdaj, že laguji nejmíň. Kdyžtak jestli si chcete zahrát, tak si řeknete;)

0/0
24.12.2017 22:15

D22a76n37e67i41l 52H67l36a21s 2680141

Lepší je podívat se na Gamepark, který má i videorecenzi :-)

+1/−4
24.12.2017 14:03

H23y16n28e58k 87Š31l49a77h39ů45n78e55k 4609873796919

To ještě existuje?

+3/−1
24.12.2017 15:14

H87y38n27e84k 66Š62l62a17h10ů85n38e53k 4399743736719

Nelíbí, pane šéfredaktore?

+2/0
24.12.2017 22:44

F45r66a78n21t81i58š11e24k 36S26t67u41r15m 4572770780196

Já radši GTA Online. Lepší grafika, víc různých modů a když mě to přestane bavit, můžu si dát misi, závody aut, stunts závody aut....;-)

+5/−3
24.12.2017 12:42

J12a89n 96K75a89r58e62l 28N48o65v98a92k 5326914718826

další hra pro troly a goony..

+2/−6
24.12.2017 11:59

J26o48s59e12f 51Č48i57h62á53k 7231319940826

Já hraji Fortnite. Zdarma jsem zjistil, že nemám absolutně žádný postřeh a že svět patří mladým ;-D

+11/0
24.12.2017 9:27

J94a28n 37K36o38h13l 4583157401394

Asi si taky budu muset pustit nějaký to video, protože i když už jsem byl dohromady asi 5x na druhým místě, tak pořád tomu to vítězství chybí no :-/

0/0
24.12.2017 9:25

O19n10d41ř72e55j 21K27a60s35t18e77l 8860185228795

Nic si z toho nedelej, já taky ještě nevyhrál, a to tu hru mám už pres pul roku :D

+2/0
24.12.2017 12:29

P25e78t96r 34L91u73h20a13n 5257965279507

Já mam asi štěstí, ale hru mam od srpna a 3 výhry. :D

0/0
24.12.2017 13:16

A40d78a77m 50Š87p42i52l40l74a24r 8199547132476

V duu a squadu jako v tymove hre se nam darins klukama fakt hezky. Tech vitezstvi uz mame peknou kupicku. V solu se do topu dostat da, ale ta zabava pro mne neni takova. Mam uodne tad tu cooperaci v tomto zanru. Spotovani souperu atd

0/0
26.12.2017 16:45

P81e90t85e82r 63B55i80e24l21y 6515331956

Po release je to este horsie, furt problem so serverami co nestihaju alebo su dole... render este pomalsi, takze sa mi stava ze dopadnem na zem a beham medzi stenami atd. Ale najvacsia frustracia ked strielate z okna (teda chcete) a naperete to do okenneho ramu, co ma pancierove vlastnosti, tak isto jeden drat v plote spolahlivo zastavi isty headshot... hmmm

+1/−2
24.12.2017 9:02
Foto

P62e51t10r 87H61v56o76z23d91o67v61s97k73ý 5709217937384

Tady je jasně vidět, když se nápad vezme za tu správnou stranu, že to funguje. Tahle hra není nic jinýho než dobře předělaný Day-Z. Pro mě teda nic zajímavýho, páč je to primárně PvP a to mě v Day-Z vůbec nebavilo a hrál jsem to kvůli jiným věcem, ale jak jsem psal je vidět, že dobrej nápad dobře provedenej má úspěch.

+6/−3
24.12.2017 2:52

M84i98c28h82a14l 41T67o71m50á81n17e94k 9367419956

jak to muze jit na ruku youtuberum a streamerum, nic nudnejsiho na twitchi na sledovani neni

+1/−2
24.12.2017 8:38

T58o12n59í87k 84K93u10t97t13m79a51n29n 6483848932

Myslím, že pokud někteří streameři díky PUBG získali tisíce subů, asi to pro diváka zas tak nudné nebude.

+3/−1
24.12.2017 11:17

R12i97c13h10a28r82d 70M97r87a80z88e92k 8338700769931

...jsem rad ze ani nevim co to ten sub je...

0/0
24.12.2017 12:27

V18á63c30l39a12v 30K38u86t42n58a67r 7320347128803

Však to je jasné, submisiv :-)

0/0
24.12.2017 16:07

M78i86c56h80a19l 91T55o88m75á20n26e64k 9857859896

no to na tom nechapu, viz ze na sledovani to ma hodne divaku, teda pokud si je nekteri necheatuji, uz par takovych prikladu bylo, ja se na to tkay zkousel divat ale je to hrozna nuda, 99% casu se tam absolutne nic nedeje

0/0
24.12.2017 17:52

T10o78m30á18š 53V41e67s95e10l78ý 1372352153196

Předělaný Day-Z? Nechci Vám kazit náladu, ale s Day-Z kromě PvP to nemá absolutně nic společného, co se týče herní náplně. Ano sbíráte věci a honíte se po mapě s hráči, ale tím jakákoliv podobnost končí. Hra vychází Battle Royale (což je předloha pro srágoru jménem Hunger Games).

+2/−1
24.12.2017 13:22



Najdete na iDNES.cz