Diskuse k článku

RECENZE: PlayerUnknown's Battlegrounds je nejdůležitější hra roku 2017

Stovka lidí seskočí nad opuštěným ostrovem, přežít může jen jeden. Takto jednoduchá premise stačila největšímu hernímu hitu roku 2017 k tomu, aby prodal přes 20 milionů kopií. Přečtěte si recenzi nejvýraznějšího zástupce žánru battle royale.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

L41u68k94á11š 51N35o63v21o45t33n76ý 6396827868388

Upřímně nechápu tu popularitu, ta hra prostě nemá na to aby byla nějak dlouhodobě populární. Dělá si z lidí beta testery a ještě si za to nechá od lidí platit. Optimalizace je pro vývojáře sprosté slovo (počet snímků za vteřinu je na Xbox one X k smíchu). Myslím že promarnili svou šanci když měli rok náskok a za ten rok se vlastně nic nestalo. Nyní už na PS4 vystrkuje růžky Frontnite, který je nejen zdarma ale má i aspekt stavení, což je úplně další level a jenom čekám než do toho praští nějaký velký vydavatel typu EA či Ubisoft (který má k tomu hodně blízko díky svým hrám s otevřeným světem).

+3/−2
25.12.2017 17:42

T36r75u22n52g 97D88u29o25n39g 11T28h78a85n26h 5588385604367

Nechcete někdo dát hru? Mohli bychom dát BonusWeb squad ;)

0/0
24.12.2017 22:16

P93e97t11r 44L13u66h45a31n 5177895419147

Nebyl bych proti, nicméně čas budu mít až 28.12.

0/0
24.12.2017 23:55

T65r48u79n36g 57D17u62o50n42g 74T22h52a64n98h 5338555764937

Oh, prominte ze to delší dobu trvalo. Mate už čas? ;-)

0/0
30.12.2017 18:58

A86n94d25r13e87j 88N36i90k72o54l16a76j 1805396836357

Hra nie je o tom, aby ste pozerali stream. Ak to niekto robi je to jeho vec no je to stale hra, da sa to hrat. Ma problemy to je jasne a nie je ich malo. No je to stale velky priekopnik v tomto zanri. Btw nie je to na styl Hunger Games, ale na styl filmu Battle Royal.

0/0
24.12.2017 17:45

M44i79c97h59a67l 51T74o20m92á28n85e57k 9787139436

a puvodni myslenka je Hunger games je asi jaka? kopie battle royal s omackou okolo

0/0
24.12.2017 17:52

D89a54n23i13e45l 87P61a59v90l98í65k 2444176438650

Nevím, jestli se mi to jenom zdá, ale po releasu jsou servery naprosto nepoužitelný. Stále se opakující lagy, které mě vrací na místo, kde jsem byl před vteřinou, protože server z nějakého důvodu nestíhá. Přitom v early accessu jsem takové problémy neměl. Nehraju to nějak často, většinou se mi ani nikoho nepodaří zabít. Nejsem v tom vůbec dobrej. Ale s kamarády je to docela fajn zábava.

+1/0
24.12.2017 15:46

T92r81u68n39g 64D52u57o27n35g 44T30h15a20n68h 5128785214697

To proto, že teďka jsou svátky, lidi mají volno a vyšla nová mapa. Holt když se vám najednou připojí 20mega lidí najednou...:). Doporučuju hrát na NA serverech. Ty se mi zdaj, že laguji nejmíň. Kdyžtak jestli si chcete zahrát, tak si řeknete;)

0/0
24.12.2017 22:15

D20a26n32e67i35l 47H47l81a29s 2170591

Lepší je podívat se na Gamepark, který má i videorecenzi :-)

+1/−4
24.12.2017 14:03

H12y17n67e75k 36Š35l13a88h49ů48n89e41k 4369863676259

To ještě existuje?

+3/−1
24.12.2017 15:14

H81y51n89e87k 30Š53l73a95h27ů43n34e55k 4319903816339

Nelíbí, pane šéfredaktore?

+2/0
24.12.2017 22:44

F66r33a37n61t38i82š43e97k 88S71t31u29r83m 4942800670316

Já radši GTA Online. Lepší grafika, víc různých modů a když mě to přestane bavit, můžu si dát misi, závody aut, stunts závody aut....;-)

+5/−3
24.12.2017 12:42

J40a39n 28K39a57r42e70l 58N92o10v57a67k 5576654668906

další hra pro troly a goony..

+2/−6
24.12.2017 11:59

J69o62s39e63f 52Č68i56h89á40k 7811529750426

Já hraji Fortnite. Zdarma jsem zjistil, že nemám absolutně žádný postřeh a že svět patří mladým ;-D

+11/0
24.12.2017 9:27

J47a52n 87K98o36h51l 4933317371754

Asi si taky budu muset pustit nějaký to video, protože i když už jsem byl dohromady asi 5x na druhým místě, tak pořád tomu to vítězství chybí no :-/

0/0
24.12.2017 9:25

O94n89d79ř88e42j 50K31a23s64t62e91l 8350285378675

Nic si z toho nedelej, já taky ještě nevyhrál, a to tu hru mám už pres pul roku :D

+2/0
24.12.2017 12:29

P21e70t81r 38L97u74h88a94n 5257555579687

Já mam asi štěstí, ale hru mam od srpna a 3 výhry. :D

0/0
24.12.2017 13:16

A68d31a23m 72Š69p41i85l44l72a71r 8789237482196

V duu a squadu jako v tymove hre se nam darins klukama fakt hezky. Tech vitezstvi uz mame peknou kupicku. V solu se do topu dostat da, ale ta zabava pro mne neni takova. Mam uodne tad tu cooperaci v tomto zanru. Spotovani souperu atd

0/0
26.12.2017 16:45

P68e86t23e50r 22B33i59e40l24y 6795211926

Po release je to este horsie, furt problem so serverami co nestihaju alebo su dole... render este pomalsi, takze sa mi stava ze dopadnem na zem a beham medzi stenami atd. Ale najvacsia frustracia ked strielate z okna (teda chcete) a naperete to do okenneho ramu, co ma pancierove vlastnosti, tak isto jeden drat v plote spolahlivo zastavi isty headshot... hmmm

+1/−2
24.12.2017 9:02
Foto

P39e11t15r 94H64v43o84z80d62o90v50s88k32ý 5929427927944

Tady je jasně vidět, když se nápad vezme za tu správnou stranu, že to funguje. Tahle hra není nic jinýho než dobře předělaný Day-Z. Pro mě teda nic zajímavýho, páč je to primárně PvP a to mě v Day-Z vůbec nebavilo a hrál jsem to kvůli jiným věcem, ale jak jsem psal je vidět, že dobrej nápad dobře provedenej má úspěch.

+6/−3
24.12.2017 2:52

M48i91c67h89a88l 15T12o80m74á43n33e19k 9377179436

jak to muze jit na ruku youtuberum a streamerum, nic nudnejsiho na twitchi na sledovani neni

+1/−2
24.12.2017 8:38

T60o76n12í83k 38K76u17t45t38m66a55n77n 6453338272

Myslím, že pokud někteří streameři díky PUBG získali tisíce subů, asi to pro diváka zas tak nudné nebude.

+3/−1
24.12.2017 11:17

R28i90c65h44a74r87d 52M12r50a94z13e24k 8898100609711

...jsem rad ze ani nevim co to ten sub je...

0/0
24.12.2017 12:27

V34á83c17l37a54v 90K57u63t27n41a56r 7380327428373

Však to je jasné, submisiv :-)

0/0
24.12.2017 16:07

M65i56c56h25a41l 52T92o41m54á18n73e61k 9887359626

no to na tom nechapu, viz ze na sledovani to ma hodne divaku, teda pokud si je nekteri necheatuji, uz par takovych prikladu bylo, ja se na to tkay zkousel divat ale je to hrozna nuda, 99% casu se tam absolutne nic nedeje

0/0
24.12.2017 17:52

T27o44m76á94š 31V92e37s95e72l36ý 1422122263436

Předělaný Day-Z? Nechci Vám kazit náladu, ale s Day-Z kromě PvP to nemá absolutně nic společného, co se týče herní náplně. Ano sbíráte věci a honíte se po mapě s hráči, ale tím jakákoliv podobnost končí. Hra vychází Battle Royale (což je předloha pro srágoru jménem Hunger Games).

+2/−1
24.12.2017 13:22

Najdete na iDNES.cz