Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: PlayerUnknown's Battlegrounds je nejdůležitější hra roku 2017

Stovka lidí seskočí nad opuštěným ostrovem, přežít může jen jeden. Takto jednoduchá premise stačila největšímu hernímu hitu roku 2017 k tomu, aby prodal přes 20 milionů kopií. Přečtěte si recenzi nejvýraznějšího zástupce žánru battle royale.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

L29u84k77á19š 61N88o55v85o22t43n91ý 6436757348698

Upřímně nechápu tu popularitu, ta hra prostě nemá na to aby byla nějak dlouhodobě populární. Dělá si z lidí beta testery a ještě si za to nechá od lidí platit. Optimalizace je pro vývojáře sprosté slovo (počet snímků za vteřinu je na Xbox one X k smíchu). Myslím že promarnili svou šanci když měli rok náskok a za ten rok se vlastně nic nestalo. Nyní už na PS4 vystrkuje růžky Frontnite, který je nejen zdarma ale má i aspekt stavení, což je úplně další level a jenom čekám než do toho praští nějaký velký vydavatel typu EA či Ubisoft (který má k tomu hodně blízko díky svým hrám s otevřeným světem).

+3/−2
25.12.2017 17:42

T91r83u92n79g 47D13u58o82n60g 31T46h30a34n86h 5438545684467

Nechcete někdo dát hru? Mohli bychom dát BonusWeb squad ;)

0/0
24.12.2017 22:16

P40e30t11r 60L95u31h98a40n 5207385669377

Nebyl bych proti, nicméně čas budu mít až 28.12.

0/0
24.12.2017 23:55

T43r44u90n25g 86D72u69o56n49g 30T81h81a29n36h 5108675184657

Oh, prominte ze to delší dobu trvalo. Mate už čas? ;-)

0/0
30.12.2017 18:58

A86n55d57r88e17j 87N39i71k81o41l82a26j 1135286726327

Hra nie je o tom, aby ste pozerali stream. Ak to niekto robi je to jeho vec no je to stale hra, da sa to hrat. Ma problemy to je jasne a nie je ich malo. No je to stale velky priekopnik v tomto zanri. Btw nie je to na styl Hunger Games, ale na styl filmu Battle Royal.

0/0
24.12.2017 17:45

M63i18c85h89a95l 27T66o94m75á82n79e79k 9787239126

a puvodni myslenka je Hunger games je asi jaka? kopie battle royal s omackou okolo

0/0
24.12.2017 17:52

D72a39n51i29e11l 50P87a85v11l18í98k 2434976738180

Nevím, jestli se mi to jenom zdá, ale po releasu jsou servery naprosto nepoužitelný. Stále se opakující lagy, které mě vrací na místo, kde jsem byl před vteřinou, protože server z nějakého důvodu nestíhá. Přitom v early accessu jsem takové problémy neměl. Nehraju to nějak často, většinou se mi ani nikoho nepodaří zabít. Nejsem v tom vůbec dobrej. Ale s kamarády je to docela fajn zábava.

+1/0
24.12.2017 15:46

T46r64u78n10g 63D76u13o10n78g 96T59h40a32n22h 5218555904127

To proto, že teďka jsou svátky, lidi mají volno a vyšla nová mapa. Holt když se vám najednou připojí 20mega lidí najednou...:). Doporučuju hrát na NA serverech. Ty se mi zdaj, že laguji nejmíň. Kdyžtak jestli si chcete zahrát, tak si řeknete;)

0/0
24.12.2017 22:15

D61a69n23e40i87l 30H12l62a67s 2970141

Lepší je podívat se na Gamepark, který má i videorecenzi :-)

+1/−4
24.12.2017 14:03

H93y19n67e60k 77Š19l71a42h23ů44n12e19k 4619483296319

To ještě existuje?

+3/−1
24.12.2017 15:14

H52y37n54e78k 94Š86l87a16h71ů55n76e51k 4489213426749

Nelíbí, pane šéfredaktore?

+2/0
24.12.2017 22:44

F50r41a79n92t64i31š63e61k 43S45t29u68r47m 4352210300356

Já radši GTA Online. Lepší grafika, víc různých modů a když mě to přestane bavit, můžu si dát misi, závody aut, stunts závody aut....;-)

+5/−3
24.12.2017 12:42

J81a82n 40K25a70r58e25l 23N79o71v70a47k 5256654718946

další hra pro troly a goony..

+2/−6
24.12.2017 11:59

J89o75s86e97f 87Č51i59h72á33k 7241439520526

Já hraji Fortnite. Zdarma jsem zjistil, že nemám absolutně žádný postřeh a že svět patří mladým ;-D

+11/0
24.12.2017 9:27

J86a12n 17K51o40h27l 4843607901194

Asi si taky budu muset pustit nějaký to video, protože i když už jsem byl dohromady asi 5x na druhým místě, tak pořád tomu to vítězství chybí no :-/

0/0
24.12.2017 9:25

O26n19d43ř49e17j 83K88a72s97t13e13l 8750395308545

Nic si z toho nedelej, já taky ještě nevyhrál, a to tu hru mám už pres pul roku :D

+2/0
24.12.2017 12:29

P48e83t94r 88L64u96h35a10n 5787365289827

Já mam asi štěstí, ale hru mam od srpna a 3 výhry. :D

0/0
24.12.2017 13:16

A44d18a23m 40Š77p14i24l94l87a70r 8419267332256

V duu a squadu jako v tymove hre se nam darins klukama fakt hezky. Tech vitezstvi uz mame peknou kupicku. V solu se do topu dostat da, ale ta zabava pro mne neni takova. Mam uodne tad tu cooperaci v tomto zanru. Spotovani souperu atd

0/0
26.12.2017 16:45

P40e53t79e54r 83B98i40e22l19y 6715461766

Po release je to este horsie, furt problem so serverami co nestihaju alebo su dole... render este pomalsi, takze sa mi stava ze dopadnem na zem a beham medzi stenami atd. Ale najvacsia frustracia ked strielate z okna (teda chcete) a naperete to do okenneho ramu, co ma pancierove vlastnosti, tak isto jeden drat v plote spolahlivo zastavi isty headshot... hmmm

+1/−2
24.12.2017 9:02
Foto

P30e61t21r 17H48v38o56z70d88o62v93s88k44ý 5609267397524

Tady je jasně vidět, když se nápad vezme za tu správnou stranu, že to funguje. Tahle hra není nic jinýho než dobře předělaný Day-Z. Pro mě teda nic zajímavýho, páč je to primárně PvP a to mě v Day-Z vůbec nebavilo a hrál jsem to kvůli jiným věcem, ale jak jsem psal je vidět, že dobrej nápad dobře provedenej má úspěch.

+6/−3
24.12.2017 2:52

M94i33c56h48a73l 19T69o34m56á73n98e44k 9767119316

jak to muze jit na ruku youtuberum a streamerum, nic nudnejsiho na twitchi na sledovani neni

+1/−2
24.12.2017 8:38

T15o67n47í98k 67K19u29t18t83m85a82n82n 6903908882

Myslím, že pokud někteří streameři díky PUBG získali tisíce subů, asi to pro diváka zas tak nudné nebude.

+3/−1
24.12.2017 11:17

R20i95c60h92a42r92d 81M72r72a22z47e96k 8788130109951

...jsem rad ze ani nevim co to ten sub je...

0/0
24.12.2017 12:27

V89á28c27l86a23v 54K57u91t53n37a23r 7360397898333

Však to je jasné, submisiv :-)

0/0
24.12.2017 16:07

M85i51c64h81a19l 33T80o50m38á72n73e65k 9357939956

no to na tom nechapu, viz ze na sledovani to ma hodne divaku, teda pokud si je nekteri necheatuji, uz par takovych prikladu bylo, ja se na to tkay zkousel divat ale je to hrozna nuda, 99% casu se tam absolutne nic nedeje

0/0
24.12.2017 17:52

T81o20m15á82š 81V85e10s72e71l33ý 1822152443506

Předělaný Day-Z? Nechci Vám kazit náladu, ale s Day-Z kromě PvP to nemá absolutně nic společného, co se týče herní náplně. Ano sbíráte věci a honíte se po mapě s hráči, ale tím jakákoliv podobnost končí. Hra vychází Battle Royale (což je předloha pro srágoru jménem Hunger Games).

+2/−1
24.12.2017 13:22







Najdete na iDNES.cz