Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované
Čekáme na více doporučených příspěvků
Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

M16a24r67t34i13n 62R13y65š82a85v40ý 1636855853772

Zrovna teleport trigerem je pro pohyb ve VR u HTC vive standard. Ovládání sice moc intuitivní není a zasloužilo by si předělání. Kdo však má pár hodin v pár VR titulech odehráno, tak na to rychle přijde. Nastavení pro plynulý pohyb mi přijde také nedomyšlené. Jsem nicméně sám zvědav jak se s tím poperu já osobně v Unreal enginu 4 ;-D. Rád bych totiž začal jednoduší hry vyvíjet, takže určitě budu s plynulým pohybem experimentovat a pak můžu teprve vhodit rukavici do ringu ;-)

Dal jsem hře hodnocení 82%. Pvní okamžiky hry jsou perfektním zážitkem, hlavně již zmíněný výbuch atomové bomby a těsný únik předním spolu s rodinou. Sám mám 5 mesíčního syna a další brzký vývoj hry byl tedy pro mě poměrně šok. (Ještě jsem nehrál neVR verzi Fallouta 4, čekal jsem až zlevní).

Jen budu muset posílit herní grafiku R9 290 má celkem dost potíže, takže přejdu i kvůli budoucmu vývoji na GTX 1080ti.

0/0
doporučit
11.1.2018 8:06

T25o62m73á47š 32J40a50r45e75š 4362244330

Jo a díky BW za recenzi F4 VR.

0/0
doporučit
3.1.2018 11:29

T12o76m40á22š 18J82a64r68e22š 4132564450

Já hraji na 980 Ti 2* v SLI a vše běží na max bez škubnutí. Pohyb mi přišel lepší normální než teleporty (ale pozor při stavění se to opět přenastaví na teleport, po zrušení stavění se vrátí zpět na normální pohyb, jen při posunu se zúží průzor - je to lepší pak se mi nedělá blbě a vydržím ve VR déle) stealth a pipboy světlo se pouští postranními tlačítky na levém ovladači (není třeba se skrčovat) Netuší někdo jak se vyvolávají favorite tiems ? V inv si je do favorite umím přidat ale stejně při souboji přehazuji zbraně v pipboji - asi by se to na použití rychlého stimpacku hodilo. S výškou mám taky problém mám 2m a některé hry mě pak hází že mám hlavu ve stropu - řešení hrát v sedě na židli, sice to nevtáhne tolik ale pro lepší cestování - když je ho hodně je to lepší a nedělá se blbě.

0/0
doporučit
2.1.2018 10:15

M66a51r90t75i83n 53K16u56b43i75š80t31a 6262361397658

Mám tuto hru prakticky od vydání a prakticky se dá souhlasit s touto recenzí (až na pár vyjímek):

1) Hra je opravdu hodně výkonově náročná. Abych ji na PC s 1070GTX a Intel 6700 rozběhal aspoň z větší části plynule, musel jsem dle návodu z diskuse Steamu upravit konfigurační soubory a nahrát několi modů, které oklešťují nepodstatné detaily a optimalizují textury. Nyní to jde většinou bez reprojection (ale ještě jsem nebyl v Diamond city...)

2) Na pohyb nepoužívám teleportaci. Jak tu již někdo zmiňoval, kazí to dojem z prostoru. Kupodivu mi to není nepříjemné. Když jsem zkoušel port Dooma 3 tak mě z toho bylo vážně zle a docela jsem vrávoral

3) Inventář je asi opravdu jeden z nějvětších problémů. Navigace na touchpadu je dost citlivá (nevím jeslti jsem někde nepřehlédl nějaké nastavení) a rozhrání je lehce nepřehledné. Otázka zní, jak tak komplexní systém inventáře, mapy, statusů a adalších věcí upravit, aby nic nechybělo. Na druhou stranu mít na ruce "skutečný" Pip-boy má svoje kouzlo :)

0/0
doporučit
2.1.2018 0:13

N77i91n96a 87P38a82n63o16ž54k27o54v13á 9307195135588

Nevím, jestli bych hru zvládla dohrát. Mně stačí noční setkání s Páračem na monitoru, nevím, jestli bych to rozdýchala i ve VR. ;-D

+5/0
doporučit
1.1.2018 17:05

K26a12r65e87l 59K69a90š82t17a76n 9858351941186

Je nutne, aby VR hry recenzoval nekdo, komu je z nich zle? To bych chtel cist recenzi na Ultrawings.... Plynuly pohyb u Skyrim VR bych nevymenil za zadne skoky a teleportovani, ktere akorat kazi dojem z cele hry.

0/0
doporučit
1.1.2018 17:04

A95n81t52o98n90í30n 15H68o16l82í87k 8837303654970

Ma cenu psat clanky pro jednoho nadsence ? ;-)

0/−16
doporučit
1.1.2018 6:05

A13n35t34o72n32í15n 24H69o50l16í18k 8107243794610

Tak sorry, no, jsem pozadu .. pro OBA nadsence ?

0/−1
doporučit
2.1.2018 15:53

L95e38o20š 46V31e72r60n31e28r 4824520576943

Nedomyšlené ovadání ;-D

0/0
doporučit
1.1.2018 1:12







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.