Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Monster Hunter World vás uloví, když mu dáte šanci

Zkuste si představit obrovské draky, majestátní i divoké, ve vší jejich kráse a děsivosti. A teď si představte, že na ně pořádáte adrenalinový lov v dokonale propracované podobě, jakou vám žádná jiná hra nenabídne.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

O16n65d55ř86e37j 26L18u96k52e97š 1348771625680

No...hru jsem koupil. Hrál jsem jí asi tři hodiny a docela mě to nudilo, tak jsem jí prodal. Čekal jsem mix Dark souls a Horizon Zero dawn (o hře jsem toho moc nevěděl), ale to jsem nedostal. Hra asi není pro každého :)

0/0
6.2.2018 22:45

T57o84m48á20š 31S72e63k48e40r49e12š 2653397957450

To čo som chcel som dostal a ešte niečo navyše. Za mna luxus, jak multák tak single. Musím pochváliť úžasný priestorový zvuk. So far 110 hod a stále ma to baví :)

0/0
5.2.2018 7:40

M35a74r17t70i73n 37J53a77r43o79š 8822765398896

Solovat elity v Tera taky nebylo spatne, ty classy jsou si taky podobne...

0/0
6.2.2018 16:58

J88a10n 35J90a40š61e25k 4484294608918

Náhodou jsem byl v tokyu na podzim, když bylo zrovna tokyo game show. Když jsem tehdy viděl tuhle hru naživo, tak jsem docela překvapený tak vysokým hodnocením. Minimálně multiplayer na mě tehdy působil tak, že bych neměl nikdy potřebu si ho zahrát. Asi nejsem cílovka a asi na tom ještě trochu zamakali :)

0/0
4.2.2018 20:13

H15y67n35e16k 83Š70l85a21h61ů26n32e26k 4179883416149

Skvělá hra.

0/0
4.2.2018 14:31

J16i14ř40í 48J94u34ř57i50c49a 2768743971

Hmm, tak v tomhle jsem s Geraltem zajedno. Draky nelovím. Nikdy.

+5/0
4.2.2018 10:13

M44a29r85t55i56n 77P67o69c28h71m59a18n 6958659772

No jednu obrovskou nevyhodu to ma. Na PC to vyjde nejdriv na podzim.

+7/−1
4.2.2018 8:28

M72a66r82t28i12n 98B56e19n44e87š 3222967804199

A má vůbec vyjít na PC?

0/0
4.2.2018 20:08

V83l65a17d94i86m76í41r 40K75r69i38s30t71e84n 7436542315518

ano má je to již dávno ohlášeno a navíc tady před pár měsíci bylo oficiální prohlášení proč (prý) je taková prodleva PC verze od vydání na konzolích

0/0
4.2.2018 22:25

J38o55s84e83f 65Č58i72h97á86k 7201519660446

Musím napsat, že japonské hry jdou absolutně mimo mě, ale tahle vypadá fakt skvěle. Pokud se chcete s hrou seznámit můžete juknout zde https://www.youtube.com/watch?v=74H7cSCiCWw&list=PLENCZY3HuLvBkQQUsc0ILl7IM390xe7C8

+1/0
4.2.2018 8:09

V79l86a59d44i15m52í23r 19K87r45i42s89t23e88n 7806372715748

Hrál jsem jen MHFU a Monster Hunter3rd, na psp emulátoru takže nemohu uplně komentovat nejnovější díl. Jen chci připomenout, že ve hře je 14 zbraní, každá má úplně jiný styl boje, upgrade tree jednotlivé zbraně je tak rozsáhlý že budete muset se specializovat na jeden max dva typy zbraně,

Monstra mají hit boxy, na různých částech těla je druh zbraně jinak efektivní + elemental náchylnost resistence. V článku to bylo uvedeno, ale více, některé části těla se dají rozbít odlomit useknout a tím získat dodatečný loot(např rohy drápy ocas, křídla, což je i vizuelně patrné., můžete často zabít monstrum jen mlácením torza, ale přijdete o dodatečný loot

Combat vypadá neohrabaně, někdy i úplně nesmyslně ale Capcom z toho udělal naopakk přednost. Např. jsem si všiml že si někteří hráči stěžují proč musí než použijí např. health potion zasunout nejdřív zbraň. Zapomínají ovšem, že hunter tak musí znát pohyby monstra a vědět kdy se stihne napít a kdy dostane další ránu nehealne se a často i umře, zvláště když ti bossové mívají enrage kdy jsou mnohem rychlejší silnější a mají i extra pohyby. A např, typ zbraně meč + štít má právě zrovna tu vlastnost že může pít i s vytaženou zbraní atd...

Dále nemáte nekonečně velkou tornu a máte omezený počet health potů. Je toho spousta ale nečekejte nějaký velký příběh, je tu grind , opakování zabíjení stejných monster i když na vyšších úrovních mají i extra nové pohyby. znovuhratelnost není až tak v stále nových monstrech, ale prostředí, kombinace monster i jednotlivá monstra a jejich chování udělají každý hunt jedinečným.

0/0
4.2.2018 0:44

M88i66c69h67a34l 34T98o10m57á31n87e89k 9307879186

urcite? protoze ja kdyz koukam na streamy tka casto do tech monster proste mlati hlava nehlava a pak z nej treba upadne ocas, ani by ho nekdo do nej mlatil a tak dal, prave mi prijde ze to je uplne jedno, zvlast strelci, proste pali jak sileni nebo jak maniaci behaji okolo a nic nedelaji a snazi se nedostat hit, absolutne mi to prislo bez nejake zasadni taktiky, proste repetivni , vem quest nakup vybavu, bez do lokace kde je monstrum bezmyslenkovite ho umlat , nafarmi a natez co jde a zase dokola

0/0
4.2.2018 21:46

V35l57a42d21i50m38í12r 18K42r49i20s51t93e52n 7686902705258

jak jsem řekl hrál jsem jen starší verze a navíc vždy solo. A opravdu je to znát že mlátíte tam kde máte. A hit boxy existují jak jsou benevolentní je samozřejmě otázka. K samotnému boji máte pravdu nemůžete očekávat úplné šachy (či 4 man raid ala WOW) a i na můj vkus je to občas dost zmatené. Na druhou stranu jsem viděl v Open Betě Boj s "flag" příšerou této hry nergigantem, kde byl 10m limit a bylo vidět, že to většina v kooperaci nestíhala. Já doufám že na vyšších úrovních a při časových limitech už ta kooperace bude znát. Mohu uvést příklad v MH3rd byla jeden zpočátečních minibossů, přerostlé prase které se na vás rozběhlo velkou rychlostí , stačilo kotoul do strany a sekat a to i při jeho enrage stavu. taková startovací příšerka skoro V GrRanku(opravdu vyšší obtížnost ke které se dostanete až po obravdu hodně hodin hraní) najednou tohle přátelské prasátko nejenže najednou to od něho opravdu bolelo, ale při tom svém enrage lítalo po té zóně jak zběsilé a musel jste uskakovat jak blázen. Doufám, že něco podobného bude tady.

Za sebe si myslím že to hodnocení je trošku přehnané, ale tento typ hry tady celkem nemá přílišné zastoupení a obvzláště na PC (je tu Toukiden 2 či GOD Eater ale příliš mne neoslovily.) A vím i z vlastní zkušenosti, že hra, která vypadá tak zpočátku divně vám přináší velké uspokojení, které jste ani nečekal.

U starých monster her se říkalo, že nováček tomu musí dát takových 10 hodin aby se do toho dostal a opravdu to byla pravda,(To prý teď až tak neplatí) vše má svůj smysl, ale nemusí to být pro každého.

0/0
4.2.2018 22:46







Najdete na iDNES.cz