Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Monster Hunter World vás uloví, když mu dáte šanci

Zkuste si představit obrovské draky, majestátní i divoké, ve vší jejich kráse a děsivosti. A teď si představte, že na ně pořádáte adrenalinový lov v dokonale propracované podobě, jakou vám žádná jiná hra nenabídne.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

O77n38d29ř80e41j 70L71u35k97e29š 1888681235900

No...hru jsem koupil. Hrál jsem jí asi tři hodiny a docela mě to nudilo, tak jsem jí prodal. Čekal jsem mix Dark souls a Horizon Zero dawn (o hře jsem toho moc nevěděl), ale to jsem nedostal. Hra asi není pro každého :)

0/0
6.2.2018 22:45

T36o34m38á66š 16S23e36k66e78r21e46š 2983427587770

To čo som chcel som dostal a ešte niečo navyše. Za mna luxus, jak multák tak single. Musím pochváliť úžasný priestorový zvuk. So far 110 hod a stále ma to baví :)

0/0
5.2.2018 7:40

M81a81r79t79i86n 35J59a36r90o22š 8762185428266

Solovat elity v Tera taky nebylo spatne, ty classy jsou si taky podobne...

0/0
6.2.2018 16:58

J64a28n 57J24a36š97e80k 4414924378468

Náhodou jsem byl v tokyu na podzim, když bylo zrovna tokyo game show. Když jsem tehdy viděl tuhle hru naživo, tak jsem docela překvapený tak vysokým hodnocením. Minimálně multiplayer na mě tehdy působil tak, že bych neměl nikdy potřebu si ho zahrát. Asi nejsem cílovka a asi na tom ještě trochu zamakali :)

0/0
4.2.2018 20:13

H94y64n11e62k 11Š30l33a72h91ů48n50e17k 4859433206499

Skvělá hra.

0/0
4.2.2018 14:31

J98i77ř40í 25J11u58ř57i45c93a 2818793831

Hmm, tak v tomhle jsem s Geraltem zajedno. Draky nelovím. Nikdy.

+5/0
4.2.2018 10:13

M44a51r82t11i48n 86P58o87c64h71m88a59n 6748879192

No jednu obrovskou nevyhodu to ma. Na PC to vyjde nejdriv na podzim.

+7/−1
4.2.2018 8:28

M53a71r78t17i16n 49B63e69n90e92š 3592167784639

A má vůbec vyjít na PC?

0/0
4.2.2018 20:08

V52l14a64d35i51m91í17r 14K98r33i84s94t33e89n 7206222675358

ano má je to již dávno ohlášeno a navíc tady před pár měsíci bylo oficiální prohlášení proč (prý) je taková prodleva PC verze od vydání na konzolích

0/0
4.2.2018 22:25

J50o82s68e36f 50Č19i10h76á37k 7111299400566

Musím napsat, že japonské hry jdou absolutně mimo mě, ale tahle vypadá fakt skvěle. Pokud se chcete s hrou seznámit můžete juknout zde https://www.youtube.com/watch?v=74H7cSCiCWw&list=PLENCZY3HuLvBkQQUsc0ILl7IM390xe7C8

+1/0
4.2.2018 8:09

V92l98a81d85i18m46í54r 20K61r66i60s64t74e18n 7826642685468

Hrál jsem jen MHFU a Monster Hunter3rd, na psp emulátoru takže nemohu uplně komentovat nejnovější díl. Jen chci připomenout, že ve hře je 14 zbraní, každá má úplně jiný styl boje, upgrade tree jednotlivé zbraně je tak rozsáhlý že budete muset se specializovat na jeden max dva typy zbraně,

Monstra mají hit boxy, na různých částech těla je druh zbraně jinak efektivní + elemental náchylnost resistence. V článku to bylo uvedeno, ale více, některé části těla se dají rozbít odlomit useknout a tím získat dodatečný loot(např rohy drápy ocas, křídla, což je i vizuelně patrné., můžete často zabít monstrum jen mlácením torza, ale přijdete o dodatečný loot

Combat vypadá neohrabaně, někdy i úplně nesmyslně ale Capcom z toho udělal naopakk přednost. Např. jsem si všiml že si někteří hráči stěžují proč musí než použijí např. health potion zasunout nejdřív zbraň. Zapomínají ovšem, že hunter tak musí znát pohyby monstra a vědět kdy se stihne napít a kdy dostane další ránu nehealne se a často i umře, zvláště když ti bossové mívají enrage kdy jsou mnohem rychlejší silnější a mají i extra pohyby. A např, typ zbraně meč + štít má právě zrovna tu vlastnost že může pít i s vytaženou zbraní atd...

Dále nemáte nekonečně velkou tornu a máte omezený počet health potů. Je toho spousta ale nečekejte nějaký velký příběh, je tu grind , opakování zabíjení stejných monster i když na vyšších úrovních mají i extra nové pohyby. znovuhratelnost není až tak v stále nových monstrech, ale prostředí, kombinace monster i jednotlivá monstra a jejich chování udělají každý hunt jedinečným.

0/0
4.2.2018 0:44

M10i81c46h47a52l 22T68o44m38á84n41e90k 9407759966

urcite? protoze ja kdyz koukam na streamy tka casto do tech monster proste mlati hlava nehlava a pak z nej treba upadne ocas, ani by ho nekdo do nej mlatil a tak dal, prave mi prijde ze to je uplne jedno, zvlast strelci, proste pali jak sileni nebo jak maniaci behaji okolo a nic nedelaji a snazi se nedostat hit, absolutne mi to prislo bez nejake zasadni taktiky, proste repetivni , vem quest nakup vybavu, bez do lokace kde je monstrum bezmyslenkovite ho umlat , nafarmi a natez co jde a zase dokola

0/0
4.2.2018 21:46

V13l53a47d39i90m38í36r 59K87r95i72s17t68e88n 7546352685548

jak jsem řekl hrál jsem jen starší verze a navíc vždy solo. A opravdu je to znát že mlátíte tam kde máte. A hit boxy existují jak jsou benevolentní je samozřejmě otázka. K samotnému boji máte pravdu nemůžete očekávat úplné šachy (či 4 man raid ala WOW) a i na můj vkus je to občas dost zmatené. Na druhou stranu jsem viděl v Open Betě Boj s "flag" příšerou této hry nergigantem, kde byl 10m limit a bylo vidět, že to většina v kooperaci nestíhala. Já doufám že na vyšších úrovních a při časových limitech už ta kooperace bude znát. Mohu uvést příklad v MH3rd byla jeden zpočátečních minibossů, přerostlé prase které se na vás rozběhlo velkou rychlostí , stačilo kotoul do strany a sekat a to i při jeho enrage stavu. taková startovací příšerka skoro V GrRanku(opravdu vyšší obtížnost ke které se dostanete až po obravdu hodně hodin hraní) najednou tohle přátelské prasátko nejenže najednou to od něho opravdu bolelo, ale při tom svém enrage lítalo po té zóně jak zběsilé a musel jste uskakovat jak blázen. Doufám, že něco podobného bude tady.

Za sebe si myslím že to hodnocení je trošku přehnané, ale tento typ hry tady celkem nemá přílišné zastoupení a obvzláště na PC (je tu Toukiden 2 či GOD Eater ale příliš mne neoslovily.) A vím i z vlastní zkušenosti, že hra, která vypadá tak zpočátku divně vám přináší velké uspokojení, které jste ani nečekal.

U starých monster her se říkalo, že nováček tomu musí dát takových 10 hodin aby se do toho dostal a opravdu to byla pravda,(To prý teď až tak neplatí) vše má svůj smysl, ale nemusí to být pro každého.

0/0
4.2.2018 22:46







Najdete na iDNES.cz