Diskuse k článku

RECENZE: Svět potřebuje více her jako je český Chuchel

Máme teprve počátek března a už tu máme druhou hru z české produkce, která má našlápnuto k celosvětovému úspěchu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M32a91r16o97s 30G17o93c 3525522337

"Chuchel sice možná vypadá infantilně, ale zaručeně pobaví i všechny dospělé."

ja som dospely a hra ma nezabavila ...dizajnovo slabulinka hra, fakt nechapem tych 90% ale absolutne, to uz ziadna kritickost sa na tomto webe neposudzuje co sa tyka ceskych hier? pretoze z hier od Amanita, ktore maju dost kolisavu uroven kvality, je Chuchel to najhorsie, co spravili ....ta hra nema ani hlavu ani patu, humor ako pre deti chodiacich do materskej skoly a pointy "scenok" su casto vycucane z prsta, nakolko ste to uz niekde videli ....hrozne nekriticka recenzia, az strach ....Chuchel nema nic, co robi dobru hru dobrou hrou....

+1/−4
7.3.2018 0:20

M24i77l76o39š 89K43r90u50m17p 2794417334

zajímavé, že jste ji hrál 16 hodin před vydáním a na novináře nevypadáte

0/0
7.3.2018 21:02
Foto

S86a54m52u25e62l 18K30u34p74k10a 9373243884342

Mozno si na komousskej trubke pozrel nejaku hodinu hrania.

0/0
8.3.2018 11:41

M79a81r28i23o 28V81á35p98e39n93í10k 4530678524159

Chuchel je slabota. Do Chrchle bych šel.

+2/−2
6.3.2018 20:59

M53a74r52t20i44n 47B63e81r67a97n 6729275776331

To bude druhý díl...

0/0
7.3.2018 8:51

V86a62š87e14k 20H60a71v36r88á97n16e34k 2575592517701

Někde jsem slyšel, že Chrchel je ten padouch, co Chuchlovi pořád bere třešničku :D

0/0
7.3.2018 13:40

B93a64r25t79o10l56o27m79ě51j 70K96u24s 2295496101143

Zajímalo by mě, jak se ten název budou snažit vyslovovat v cizině :-)

[čukl] ? ;-D

+3/0
6.3.2018 20:12

M12a21r75t16i94n 43B17e80r77a64n 6769465856861

Pravděpodobně "čačl" :-)

0/0
7.3.2018 8:55

M86a21r20t73i42n 57B46e76r75a69n 6829465436221

"čakl, čušel, čučel"... Těžko říct... :-)

0/0
7.3.2018 8:55

J45a52r86o87s92l13a22v 80D52o56š37e85k 7839478254324

No recenze mě zaujala, i když je pravda že je až příliš podivně nadšená. Hru bych si i vyzkoušel. Ale zjistil jsem že ještě není k dispozici, a na Mac asi ani dlouho nebude. Takže na ni do tý doby naštěstí zapomenu.

0/−2
6.3.2018 18:27

J20i40ř92í 63J59u85ř50i85c91a 2628363361

Ta recenze je skutečně divná a podezřelá.

+2/−3
6.3.2018 17:36

Č51e92s69t61m31í70r 37P89o75l82á43k 9738158446

Proč je tam ta stará CRT televize?

0/0
6.3.2018 16:52

J64a82k86u58b 19B31o54h64o38n88ě81k 8835356949657

"estetická stránka jejich děl je pro ně to nejdůležitější, a to často i na úkor herních mechanismů."

"v Chuchlovi nenajdete žádnou výzvu ani svobodu při řešení problémů z něj nedělá špatnou zábavu"

atd.

A v závěru hodnocení 90%. Nevím, přijde mi to lehounce zvláštní a u hodnocení 90% bych si asi představoval větší pecku, než nenáročný a krátký interaktivní večerníček.

+1/−1
6.3.2018 16:29

M93i34l66o75š 69K87r82u93m15p 2244557564

I to je zanr. A kdyz je to v zanru spicka, tak proc ne 90%

+10/−2
6.3.2018 16:54

M48a49r76t66i87n 28B93e13r62a37n 6819415816701

Přesně tak, nutno hodnotit v rámci žánru. To samé platí o filmech...

0/0
7.3.2018 8:57

J23a13k86u77b 95B75o71h95o51n26ě66k 8135266619697

Samozřejmě, tohle říkám vždycky, jenom si nejsem jistý, že tyhle komentáře mě naplňují důvěrou, že si zaslouží téměř perfektní hodnocení i v rámci takhle omezeného žánru. Toť vše

+1/0
7.3.2018 9:12

Najdete na iDNES.cz