Diskuse k článku

RECENZE: Co říká na počítačové závody Dakar 18 skutečný závodník?

Tentokrát jsme ponechali recenzi na opravdových profesionálech. Co na ambiciózní simulátor Dakar 18 říká expert na rally Petr Linhart a skutečný absolvent několika ročníků tohoto legendárního závodu Martin Macík?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

E69r65i67k 62A65r98n26o36l42d 8123707899546

Bude robiť recenziu aj Lara Croft? :)

0/−4
22.10.2018 9:13

R24a51d83i36m 62V94e16n38g68l74a68ř 3742577171839

Je celkem legracni, ze jste pozadali o nazor jezdce, jehoz kamion ve hre neni (byt byl nejlepsi z ceskych jezdcu). A dat jako plus, ze ma oficialni licenci, kdyz je tam jen tak 1/4 jezdcu startujicich na Dakaru 2018.

0/−7
22.10.2018 9:08

A30l95o72i25s 58S68p83á55č73i95l 1589412499

Macíkův Liaz by měl být součást jednoho z prvních updatů. Bylo to psané na nějakém herním webu a tým Big Shock racing mi potvrdil, že by tomu opravdu tak mělo být, leč momentálně vývojáři prý nějak nekomunikují, asi mají plné ruce s opravováním bugů.

0/0
22.10.2018 18:22

M91i78l85o66š 66K49r60u45m29p 2574197904

a recenze na Jana Ptáčka bude?

0/−4
22.10.2018 0:36
Foto

H87o12n11z90a 97S86r18p 9914423152468

Zítra

+4/0
22.10.2018 0:48

P39a54v40e84l 40K94a20f40k14a 8634663451895

Co se na tom dvouhodinovém "eposu" za 10 éček dá recenzovat ;-)?

+3/−1
22.10.2018 9:44
Foto

H87o12n17z17a 56S47r11p 9474633342708

Právě touhle otázkou se aktuálně trápím... :-P

+12/0
22.10.2018 9:53

O66n81d64ř74e18j 49S48e16k85e42r56a 1217366636309

Sice netuším, oč jde, ale určitě by tomu šlo vytknout nedostatek nebílých aktérů a politická nekorektnost. To vám jde dobře a aspoň budu mít na co nadávat.:-)

0/−1
22.10.2018 18:09
Foto

H50o19n27z15a 36S30r65p 9204123952788

Ten trapný moment, kdy vytáhnete politiku i pod článkem o rally a jelikož s vámi nikdo nechce diskutovat, musíte si alespoň oponenta vymyslet. Přidejte prosím odkaz na článek, kde někomu vytýkám "nedostatek nebílých aktérů a politickou nekorektnost," můžeme diskutovat tam. Jsem si však jistý, že žádný takový nenajdete.

+4/0
22.10.2018 20:05

O11n44d93ř14e97j 75S29e69k28e57r40a 1447316636249

To je vaše normální reakce? Vzít zjevně nevážně napsaný komentář, kde navíc dávám najevo, že tyhle věci občas beru zbytečně vážně, a omlátit ho oponentovi o hlavu pomocí argumentu "nikdo s vámi nechce diskutovat"?

Dejte si studený obklad, pane Srpe. Napsal jsem vám za tento rok dohromady možná pět vážně míněných kritických příspěvků a kdyby tady bylo o čem diskutovat, což většinou bohužel není, tak byste si mě vůbec nepamatoval, vy mravokárče.:-P

+1/−1
22.10.2018 20:24
Foto

H59o58n57z41a 89S80r53p 9354963902308

Jestli to měl být jen vtip, tak se vám omlouvám. Pravdou je, že tato témata se berou příliš vážně obecně a tak už se tak nějak automaticky bráním. Nic ve zlém.

+3/0
22.10.2018 20:53

M57a96t50t10e70o 61K77o38u48n14o22v81s43k80y 1910651448713

Tak ačkoliv jdou závodní hry absolutně mimo mě, recenze přečtená téměř jedním dechem.

Určitě zajímavý koncept, jak pojmout nějaké další do budoucna.

+10/0
22.10.2018 0:25

Najdete na iDNES.cz